Kerhotalo

Kerhotalomme on tässä kuvassa vielä varsin talvisissa unnelmissa.

Skydive Oulun kerhotilana toimii Oulunsalossa sijaitseva omakotitalo. Kerhotalo sijaitsee osoitteessa Papinjärventie 8 ja talo on näkyvissä myös ihan lentokentälle johtavan Lentokentäntien varrella vajaan kilometrin päässä Oulun lentokentästä. Tarkemmat ajo-ohjeet voit väijyä alla olevasta kartasta.

 

Kerhotalomme soveltuu erittäin hyvin laskuvarjohyppäämisen harrastajille. Laskuvarjohyppykurssit pidetään pääasiassa kerhotalollamme, ja kerhotalolla on tähän tarkoitukseen soveltuva auditorio sekä autotallista löytyvä lentokonetta jäljittelevä malli, jolla toimimista lentokoneessa voidaan harjoitella. Kerhotalon olohuone on tilava ja siinä onnistuu mainiosti laskuvarjon pakkaaminen.

 

Lämpiminä kesäpäivinä otamme kerhotalolta kaiken tarvittavan mukaan ja siirrämme toiminnan kokonaan laskeutumisalueelle, jossa laskuvarjot pakataan heti hypyn jälkeen. Keväällä ja syksyllä kerhotalo toimii komentokeskuksena myös hyppyjen välillä ja laskuvarjot käydään pakkaamassa kerhotalolla ennen seuraavalle hypylle lähtemistä.

 

Kerholla järjestetään myös talven aikana monenlaista toimintaa kuten vaikkapa kerhoiltoja. Laskuvarjohyppykauden aikana kerhotalomme on todella kovalla käytöllä. Talo toimii kauden aikana harrastajien toisena kotina, joillekin jopa ensimmäisenä. Kerholla on hyvä odotella hyppykeliä ja viettää aikaa muiden laskuvarjohyppäämisen harrastajien kanssa. Omat ja vierailevat hyppääjät voivat yöpyä kerholla. Hyppytoiminnan jo hiivuttua illan tullen laitamme usein saunan päälle ja jatkamme illanviettoa lämpimissä merkeissä. Kerholla on todella hyvä puusauna ja lisäksi kesällä pihalle laitetaan myös pieni uima-allas. Takka ja pihalla sijaitseva grillauspaikka palvelevat makkaranhimoisia laskuvarjohyppääjiä.

 

Kerhotalomme sijainti kartalla