kauden-aloitus-lauantai-26Tandemhyppykurssi on nopea ja turvallinen tapa päästä kokemaan vapaapudotuksen huuma jo ensimmäisestä hypystäsi saakka. Kurssi sisältää lyhyen koulutuksen ja tutustumisen hyppykalustoon, jonka jälkeen kokenut tandemhyppymestari kiinnittää sinut valjaisiinsa ja matka ylöpäin alkaa!

 

Tandemhyppykurssit ovat erittäin suosittuja synttäri- ja polttariporukoiden keskuudessa ja sankarin voi tuoda paikalle täysin hänen tietämättään. Aikaa koulutukseen ja itse hyppytapahtumaan kannattaa varata parisen tuntia.

 

Tandemhyppy suoritetaan yhdistyksemme hyppykoneesta, jonka aikana hyppääjät viedään noin 4000 metrin korkeuteen. Vapaapudotus kestää noin minuutin, jonka jälkeen hyppymestari avaa laskuvarjon. Laskuvarjon alla leijailu maahan kestää noin 6-8 minuuttia, jonka aikana on loistava mahdollisuus tutustua paikallisiin maisemiin ylhäältä käsin. Tandemhyppymestarimme vastaa koko hypyn ajan suorituksen toteuttamisesta ja turvallisuudesta ja sinun tehtäväksesi jää nauttia maisemista ja vauhdin huumasta.

 

kauden-aloitus-lauantai-28Tandemhyppy voidaan myös kuvata videolle. Videota kuvataan harjoituksista, lentokoneesta nousun aikana, vapaapudotuksesta ja varjon varassa. Myös laskeutuminen kuvataan maasta. Video on loistava muisto ainutlaatuisesta kokemuksesta ja tallenteen katsominen on erittäin hyvä ohjelmanumero esimerkiksi hää- tai syntymäpäiväjuhlissa. Videon saa mukaan heti hypyn jälkeen.

 

Tandemhyppykurssin hinta on 395€ videokuvauksen kanssa ja 325€ ilman kuvausta.

 

Lisätiedustelut ja varaukset sähköpostitse osoitteeseen tandem@skydiveoulu.fi tai soittamalla tandemkoordinaattorillemme numeroon 045 145 3737.

 

Vaatimukset hyppääjälle:

Tandemhyppykurssin ikäraja on 18-vuotta. Kuitenkin myös 15-vuotias saa hypätä holhoojan allekirjoitetulla suostumuksella. Suostumus annetaan hyppypaikalla.

 

Hyppääjän tulee täyttää terveydentilavakuutus omasta terveydestään. Hyppääminen ei vaadi mitään erityistä, vaan perusterveys riittää. Silmälasit eivät ole este.

 

Yli 60-vuotiailta vaadimme lääkärintodistuksen. Otathan yhteyttä meihin, niin ohjeistamme tästä lisää.

 

Painorajoitus on 100kg johtuen käytettävästä kalustostamme.