Vuoden 2018 laskuvarjohyppykurssit alkavat maalis-huhtikuun vaihteessa. Anna nyt läheisellesi takuuvarma lahja hankkimalla lahjakortti Skydive Oulun laskuvarjohyppykurssille! Vuoden 2018 kurssien ajankohdat ilmoitetaan ennen kauden alkua, mutta lahjakortin voi hankkia jo nyt.

 

Laskuvarjohyppykurssi huipentuu kurssiviikonloppuna ensimmäiseen laskuvarjohyppyyn, joka suoritetaan itsenäisesti hyppymestarin valvonnan ja opastuksen tuella. Jo kertaluontoisena kokemuksena laskuvarjohyppy on unohtumaton elämys, mutta useille siitä tulee läpi elämän kestävä rakas harrastus.

Kurssiin sisältyy mm. seuraavaa:

Perjantaista sunnuntahin kestävä koulutus
Ensimmäinen hyppy 1000m korkeudesta pakkolaukaisuhyppynä, jossa varjo aukeaa automaattisesti
Kahden ja kahdeksan hypyn kurssipaketissa myös omat hyppylasit
Lahjakortti on voimassa kaikilla vuoden 2018 kursseilla

Hinnat

1 hypyn kurssi 350€
2 hypyn kurssi 380€
8 hypyn kurssi 480€

Jos haluat lahjakortin jouluksi, voimme toimittaa sen Oulun alueella kotiovelle. Voit tilata lahjakortin oheisella lomakkeella. Vastaamme viestiisi pian ja kerromme lahjakortin maksuohjeet sekä vastaamme mahdollisiin kysymyksiin. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää ennen lahjakortin tilaamista vastaamme mielellämme sähköpostitse osoitteessa info@skydiveoulu.fi

Lahjakortin tilauslomake


Lahjakortin ostajan nimi ja osoite:

Lahjakortin ostajan sähköpostiosoite:

Lahjakortin saajan nimi:

Lahjakortin hyppyjen määrä:

Lisätiedot tai mahdolliset kysymykset:

Tietoa yhdistyksestä

Skydive Oulu on vuonna 2006 perustettu laskuvarjohyppykerho joka toimii pääasiassa Oulunsalon lentokentällä. Kerho on ilmapiiriltään nuorekas ja avoin. Koulutamme vuosittain 60-80 uutta oppilasta. Lue lisää kerhostamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *