Miltä kuulostaisi pudota lentokoneesta? Ystävänpäivän kunniaksi me pudotimme alkeiskurssin hintaa! Ilmoittaudu yhdessä ystäväsi kanssa 25.2.2018 mennessä, ja saatte alkeiskurssin edulliseen hintaan. Nyt kannattaa tulla ystävän kanssa yhdessä hyppäämään

 

Alkeiskurssin hinta on kampanjan ajan 300 euroa henkilöltä. Normaalihinta on 350 euroa. Ilmoittaudu nyt yhdessä ystäväsi kanssa, ja säästätte 100 euroa!

 

Kampanjan aikana meillä on käynnissä myös kilpailu, jossa arvotaan ilmainen alkeiskurssi kahdelle. Arvontaan voi osallistua tykkäämällä julkaisustamme Facebookissa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä kurssille ilmoittautumista, mutta myös kurssille jo ilmoittautuneet huomioidaan arvonnassa. Kurssimaksun maksetaan kurssin aikana. Jos siis mietit ystäväsi kanssa osallistumista kurssille, kannattaa ilmoittautua heti eikä odottaa arvonnan tulosta! 

 

 

Laskuvarjohypyn alkeiskurssi

Laskuvarjohypyn alkeiskurssi sisältää viikonlopun kestävän koulutuksen jonka aikana opetellaan kaikki turvallisusasiat siten, että kurssiviikonlopun sunnuntaina voidaan suorittaa ensimmäinen laskuvarjohyppy. Ensimmäinen hyppy tehdään siis itsenäisesti, mutta kouluttajien opastuksella ja avustuksella. Hyppymestari auttaa sinut ulos lentokoneesta, hypyn suoritat itse ja tämän jälkeen saat maahenkilöltä ohjeet laskeutumista varten. Ensimmäisen hypyn jälkeen laskuvarjohyppääjän ura jatkuu oppilaana, ja oppilasura kestää vähintään 31 hyppyä. Tämän jälkeen voit hakea itsenäisen laskuvarjohyppääjän lisenssiä. Lisätietoa alkeiskurssista.

 

 

Ilmoittautuminen alkeiskurssille

Voit ilmoittaa itsesi ja ystäväsi allaolevalla lomakkeella. Mikäli kiinnostuit kurssista, mutta tahdot ilmoittautua yksin, käytä normaalia ilmoittautumislomakettamme.

 

 


Oma nimesi *
Ystäväsi nimi *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
Kurssin ajankohta *
Lisätietoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *